blog-trottinette

Concours: win een elektrische step

Concours: win een elektrische step

Het is de week van de mobiliteit en dus de kans om voor een milieuvriendelijker verkeersmiddel te gaan. Daarom biedt Wikipower u een elektrische step!

Wist u dat het verkeer verantwoordelijk is voor ruim 30% van de totale CO2 uitstoten in de Europese Unie? 72% van deze uitstoten komen uit het wegvervoer.

Toch is het mogelijk om deze cijfers te laten dalen door alternatieve verkeersmiddelen te gebruiken. Bijvoorbeeld, 5.000 km minder rijden met de auto vermindert jaarlijks uw CO2 uitstoten van 660kg. Ok, maar hoe verplaatsen we ons dan? Er bestaan talrijke alternatieve verkeersmiddelen: te voet, met de fiets, carpooling, openbaar vervoer, of zelfs de elektrische step!

Wikipower biedt u een elektrische step

Naar aanleiding van de Europese week van de mobiliteit van woensdag 16 september tot dinsdag 22 september, biedt Wikipower u de kans om een Xiaomi Pro 2 elektrische step te winnen! Het is voor van het grootste belang om te werken naar een milieuvriendelijker mobiliteit als component van de duurzame transitie. Daarom wensen we u de kans te geven om met ons te veranderen.

De voordelen van de elektrische step

  • Besparingen: een van de grootste voordelen van de elektrische step is dat deze aanzienlijke besparingen biedt. Een volle lading kost immers minder dan één euro!
  • Ecologie: u vermindert uw CO2 uitstoten en beschermt zo het milieu. 
  • Tijdsbesparing: met de elektrische step vermijdt u de file en de stress die daarmee gepaard gaat. U verplaatst u sneller en vlotter. 
  • Rijplezier: de elektrische step draagt bij tot het geluksniveau van elke bestuurder. We weten het, u zult voortaan altijd lachen wanneer u op uw step bent!

Hoe deelnemen aan dit concours? 

Dit is heel eenvoudig, u hoeft maar te surfen naar onze Facebook pagina en de gedetailleerde richtlijnen in deze post te volgen:

  • Raadpleeg het reglement van het concours;
  • Inschrijven voor de groepsaankoop gas en elektriciteit van Wikipower die loopt vanaf de 1ste september 2020 tot 25 oktober 2020
  • Like onze Facebook pagina; 
  • Like de post
  • Laat in een commentaar weten dat u deelneemt aan het concours.

Het concours loopt tot 11/10 inbegrepen. Afspraak op 12/10 voor de loting. Succes iedereen!

Soyez le premier

à recevoir les meilleurs conseils et des astuces pour optimiser votre budget énergétique !

Wikipower : Ambassadrice des Trends Gazelles

Une entreprise liégeoise en plein essor : Wikipower poursuit sa croissance et décroche le prix de Trends Gazelles nationale pour l’année 2020, dans la catégorie « Petites entreprises ».

Plus d'articles sur le même thème

localisation de tous les achats groupés de wikipower

Trouvez un achat groupé près de chez vous !

Vous voulez faire des économies grâce à un achat groupé ? Wikipower est là pour vous aider ! Nos achats groupés sont disponibles à travers toute la Belgique, que vous soyez en Wallonie, en Flandre ou à Bruxelles. Il y en a toujours un à proximité de chez vous. Découvrez sur notre carte interactive si nous avons déjà été actifs dans votre localité !

Communiqués de presse Wikipower

Communiqués de presse

Découvrez l’ensemble des communiqués de presse de Wikipower sur cette page.

LOGO WIKIPOWER-01

Inscription à la newsletter !

Inscrivez-vous à notre newsletter et vous ne manquerez plus aucun bon plan : offres d'achats groupés en avant-première ; tarifs préférentiels ; trucs & astuces pour réduire la consommation d'énergie ; accompagnement personnalisé.

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !

Rappel gratuit et immédiat par nos conseillers !